fbpx

Akcije i paketi usluga

Akcije i paketi usluga osmišljeni su prije svega sa ciljem unapređenja zdravlja naših pacijenata. Prevencija je najbolje poimanje zdravlja, jer svaki problem uočen na vrijeme zahvaljujući današnjoj, modernoj medicini, može biti riješen.

Paketi laboratorijskih nalaza su naš standard i snižene cijene vrijede tokom cijele godine.

Članovi našeg kluba lojalnosti ostvaruju dodatne pogodnosti i popuste, što je razlog više da u nekoj od naših laboratorija zatražite vašu karicu! 

 

Osluškujemo vaše potrebe te kreiramo i mjesečne akcije!

Nastojali smo da na osnovu dugogodišnjeg iskustva u ovoj oblasti, ali i kroz svakodnevnu komunikaciju Medicover tima sa pacijentima i ljekarima osmislimo pakete i akcije laboratorijskih analiza koje će vam olašati brigu o zdravlju. Predstavljamo vam pakete

ZDRAVLJE NA PRVOM MJESTU

BRINEM O SEBI

ZDRAVA TRUDNOĆA

Paket laboratorijskih analiza ZDRAVLJE NA PRVOM MJESTU

Ovaj paket podrazumijeva sveobuhvatne laboratorijske analize koje će vam pomoći da na vrijeme brinete o svom zdravlju. Savjetujemo vam da kompletne laboratorijske analize obavljate jednom godišnje i da preventivni pregledi budu dio vaših zdravih navika.

 

Podsjećamo da članovi programa lojalnosti ostvaruju popuste na sve usluge u našim laboratorijama, kao i dodatne popuste na pakete laboratorijskih usluga.

Opšte i kompletne analize u okviru paketa ZDRAVLJE NA PRVOM MJESTU u našim su laboratorijama na stalnom popustu.

78,71 KM

46,80 KM

Paket laboratorijskih analiza BRINEM O SEBI

Paket „BRINEM O SEBI“ podrazumijeva najčešće analize koje su važne za praćanje zdravlja i prevenciju oboljena štitne žlijezde, prostate kao i mjerenje tumor markera koje je značajno za rano otkrivanje malignih oboljenja. O svim analizama se detaljno možete upoznati na našem blogu. Ovaj paket podrazumijeva analize: ZDRAVA ŠTITNA ŽLIJEZDA MARKERI ZA ŽENE MARKERI ZA MUŠKARCE ZDRAVA PROSTATA

34,17 KM

97,54 KM

82,27 KM

44,58 KM

Paket BEZBRIŽBA TRUDNOĆA

Paket BEZBRIŽBA TRUDNOĆA potpuno je jedinstven jer uključuje neinvazivni PRENATALNI test VERACITY Basic ali i paket redovnih laboratorijskih analiza tokom cijele trudnoće.

0 analiza | 0,00 KM
Pogledaj sve