fbpx

O nama

MedicoverCircle.jpg

Medicover Diagnostics laboratorije

Laboratorije Medicover Diagnostics kao dio Medicover grupe, započele su svoje poslovanje u 2022. na teritoriji Republike Srpske, sa željom da donesu najkvalitetniju laboratorijsku dijagnostičku kao  podršku na putu prema zdravlju.

Najsavrijemenija tehnologija, iskusni stručnjaci

Izbor stručnog osoblja, kontinuirano unaprijeđivanje njihovog znanja, primjena najsavrijemenije opreme i novih dostignuća iz oblasti laboratorijske dijagnostike,  koraci su koji nas vode do ostvarenja željenog cilja – postizanje preciznih i pouzdanih laboratorijskih rezultata.

Kvalitet i efikasnost su naši osnovni postulati, oni su osnov našeg poslovanja i čine nas pouzdanim i kompetentnim partnerom zdravstvenim profesionalcima, bolnicama, ordinacijama, osiguravajućim društvima, kompanijama kao i pojedincima.

Medicover Diagnostics posluje kroz lanac od 10 laboratorija, među kojima 6 punktova u Banja Luci sa centralnom laboratorijom u Prijedoru, kao i lokacijama u Laktašima, Prnjavoru, Gradišci i Doboju. 

medicover laboratorija
ljubazno osoblje 2

Profesionalni odnos, ljubaznost i pristupačnost u pružanju vrhunske zdravstvene usluge

  • Rezultati većine analiza dostupni u roku od 24 sata, a ostale analize sa najčešćim rokom od 2 do 3 dana
  • Stručan savjet osoblja pri izboru potrebnih analiza
  • Uzimanje uzoraka u toplini vašeg doma – patronažna služba na vaš poziv
  • Dostavljanje nalaza na kućnu adresu
  • Specijalno kreirani paketi laboratorijskih analiza kreirane od strane vrhunskih medicinskih stručnjaka
  • Kreativni dječiji kutak
  • Topla i ugodna atmosferu podrške u prostorijama naših laboratorija

Integrisani laboratorijski informacioni sistem Silab

Integrisani laboratorijski informacioni sistem (LIS) koji upravlja laboratorijskom opremom i kontroliše radne procese, od trenutka uzorkovanja do izdavanja rezultata, primenjuje se u Medicover Diagnostics laboratorijama od osnivanja, što predstavlja jednu od komparativnih prednosti u odnosu na druge zdravstvene ustanove.

 

Silab je instaliran kao primarni LIS u stotinama laboratorija širom Evrope, jer pored veće brzine omogućava i potpunu automatizaciju laboratorijskih procesa, pri čemu je mogućnost ljudske greške svedena na minimum.

 

Automatizacija obuhvata sve procese, od prijema do arhiviranja uzoraka, kao i upravljanje dokumentacijom i podacima u bazi podataka. Pored ugradnje novog, najsavrijemenijeg serverskog sistema, obezbeđeno je i njegovo neprekidno napajanje, kao i backup i restauracija baze podataka, sa ciljem da se omogući nesmetano funkcionisanje sistema čak i u vanrednim situacijama.

Medicover Revizija akreditacije
0 analiza | 0,00 KM
Pogledaj sve