fbpx

O nama

MedicoverCircle.jpg

Medicover Diagnostics laboratorije

Laboratorije Medicover Diagnostics kao dio Medicover grupe, započele su svoje poslovanje u 2022. godine, sa željom da donesu najkvalitetniju laboratorijsku dijagnostičku kao podršku na putu prema zdravlju.

Medicover je vodeći internacionalni pružalac zdravstvenih i dijagnostičkih usluga sa sjedištem u Švedskoj i listiran na Nasdaq Stockholmu. Pruža širok spektar zdravstvenih usluga putem opsežne mreže ambulantnih klinika, bolnica, specijalizovanih centara, laboratorija i punktova za vađenje krvi, kroz dvije divizije – Zdravstvene i Dijagnostičke usluge.

Medicover Diagnostics diviziju čini i Medicover Genetics, sa dvije genetske laboratorije zahvaljujućči kojima su napredne genetske analize dostupnije i našim pacijentima. 

Najsavrijemenija tehnologija, iskusni stručnjaci

Izbor stručnog osoblja, kontinuirano unaprijeđivanje njihovog znanja, primjena najsavrijemenije opreme i novih dostignuća iz oblasti laboratorijske dijagnostike,  koraci su koji nas vode do ostvarenja željenog cilja – postizanje preciznih i pouzdanih laboratorijskih rezultata.

Kvalitet i efikasnost su naši osnovni postulati, oni su osnov našeg poslovanja i čine nas pouzdanim i kompetentnim partnerom zdravstvenim profesionalcima, bolnicama, ordinacijama, osiguravajućim društvima, kompanijama kao i pojedincima.

Medicover Diagnostics posluje kroz lanac od 12 laboratorija, sa dvije centralne laboratorije smještne u Sarajevu i Banja Luci, te lanac sa 6 punktova u Banja Luci, Laktašima, Prijedoru, Prnjavoru, Gradišci i Doboju.  

Pacijentima je dostupan veliki broj analiza, od rutinskih testova sve do genetike i specijalne laboratorijske dijagnostike. 

 

medicover diagnostics sarajevo
laboratorije medicover diagnostics

Profesionalan odnos, ljubaznost i pristupačnost u pružanju vrhunske zdravstvene usluge

  • Rezultati većine analiza dostupni u roku od 24 sata, a ostale analize sa najčešćim rokom od 2 do 3 dana
  • Stručan savjet osoblja pri izboru potrebnih analiza
  • Uzimanje uzoraka u toplini vašeg doma – patronažna služba na vaš poziv
  • Dostavljanje nalaza emailom, a prema potrebi i na kućnu adresu
  • Specijalno kreirani paketi sa najčešćim laboratorijskim analizama po pristupačnim cijenama
  • Dostupan je program lojalnosti sa stalnim popustima na sve analize
  • Kreativni dječiji kutak
  • Topla i ugodna atmosferu podrške u prostorijama naših laboratorija

Integrisani laboratorijski informacioni sistem Silab

Integrisani laboratorijski informacioni sistem (LIS) koji upravlja laboratorijskom opremom i kontroliše radne procese, od trenutka uzorkovanja do izdavanja rezultata, primenjuje se u Medicover Diagnostics laboratorijama od osnivanja, što predstavlja jednu od komparativnih prednosti u odnosu na druge zdravstvene ustanove.

 

Silab je instaliran kao primarni LIS u stotinama laboratorija širom Evrope, jer pored veće brzine omogućava i potpunu automatizaciju laboratorijskih procesa, pri čemu je mogućnost ljudske greške svedena na minimum.

 

Automatizacija obuhvata sve procese, od prijema do arhiviranja uzoraka, kao i upravljanje dokumentacijom i podacima u bazi podataka. Pored ugradnje novog, najsavrijemenijeg serverskog sistema, obezbeđeno je i njegovo neprekidno napajanje, kao i backup i restauracija baze podataka, sa ciljem da se omogući nesmetano funkcionisanje sistema čak i u vanrednim situacijama.

Medicover Revizija akreditacije
0 analiza | 0,00 KM
Pogledaj sve