fbpx

TROFEJ za laboranticu Milanu Zdjelar

Najbolji zaposleni 2023

Anketom u kojoj su učestvovali svi zaposleni Medicover Diagnostics BiH najviše glasova za priznanje uposlenik godine dobila je Milana Zdjelar, koja je ujedno i naš glavni laborant.

Pehar, diploma i nagrada

Slijedeći primjer svojih evropskih kolega, članica Medicover Diagnostics divizije dodjela priznanja organizovana je u martu, i to na Međunarodni dan žena. Uposlenik godine, ili „NAJBOLJI KOLEGA“ Milana Zdjelar nagrađena je diplomom, simboličnim peharom u obliku zvijezde i novčanom nagradom.

Milana Zdjelar diploma 1

„Za mene je ovo izuzetna čast i veliko priznanje budući da dolazi od strane mojih kolega. Jako sam srećna, tim prije što su u glasanju učestvovale moje kolege – inženjeri laboratorijske biohemije, ljekari, genetičari i laboratorijski tehničari. Smatram da u našem timu ima još izuzetnih članova i iskreno nadam da će svako od njih narednih godina bili nosilac ovako laskave titule“, rekla je Zdjelar.

Milana and part of the team1

Priznanje i pehar, u prisustvu kolega, Milani je uručio generalni direktor Medicover Diagnostics BiH Marko Bilić.

„Milana je ujedno i neko ko je najduže u našem timu i drago mi je da je baš ona prepoznata od strane svojih kolega i nagrađena za rad i zalagnje. Ovu praksu iznora najboljeg uposlenika nastavićemo i narednih godina, a iskreno se nadam da ćemo je i proširiti na veći broj kolega u različitim kategorijama“, rekao je generamni menadžer Medicover Diagnostics BiH Marko Bilić.

Ovogodišnji nosilac priznanja najboljeg uposlenika Milana Zdjelar glavni je laborant Medicover Diagnostics laboratorija BiH.

Podeli:

Povezani članci

neinvazivni prenatalni testovi
Veracity PREMIUM prenatalni test DOSTUPAN SVIM TRUDNICAMA
VERAgene
NIŽE CIJENE PRENALATIH TESTOVA I DO 50%
TROFEJ za laboranticu Milanu Zdjelar
Medicover Diagnostics Sarajevo | Otvoren Zavod za biomedicinsku dijagnostiku i ispitivanje
ogtt test
Test opterećenja glukozom (OGTT)
Test opterećenja šećerom je laboratorijsko-dijagnostički test pomoću kojeg se ispituje sklonost pacijenata ka šećernoj bolesti.
HIV (Humani Virus Imunodeficijencije)

Lokacije naših laboratorija

0 analiza | 0,00 KM
Pogledaj sve