fbpx

POLITIKA ZAŠTITE ZDRAVLJA I BEZBJEDNOSTI NA RADU

ZU Laboratorija u oblasti imunologije “Medicover Diagnostics” svjesna je značaja koji imaju zdravlje i bezbjednost na radu, kao i neizbježnih rizika koji proističu iz obavljanja registrovane dijelatnosti.

Zaposleni i korisnici naših usluga imaju pravo da očekuju zdrave i bezbjedne uslove rada ali i obavezu da odgovornim ponašanjem daju doprinos da se ti uslovi ispune.

Politika zaštite zdravlja i bezbjednosti na radu sastavni je dio cijelokupne poslovne politike Laboratorije “Medicover Diagnostics” čije je osnovno načelo unapređenje kvaliteta rada uz stalno poboljšanje sistema zaštite zdravlja i bezbjednosti zaposlenih na radu.

U tom smislu je uspostavljen sistem menadžmenta kvalitetom u kome su integrisani:

  • zahtjevi standarda BAS EN ISO 15189,
  • opšti zahtjevi za bezbjednost i zdravlje na radu prema standardu OHSAS 18001,
  • zahtjevi relevantnih zakonskih akata iz oblasti zaštite na radu i zaštite životne sredine i
  • zahtjevi dobre laboratorijske prakse.

Za sprovođenje ove politike, rukovodstvo Laboratorije Medicover Diagnostics obezbjeđuje neophodne resurse i znanja u cilju obezbjeđivanja bezbjedne i zdrave radne sredine za sve zaposlene i korisnike usluga

Uvođenjem, preispitivanjem i unapređivanjem sistema menadžmenta, zdravljem i bezbjednošću na radu, Laboratorija “Medicover Diagnostics” upotpunjuje svoju poslovnu politiku odgovornog poslovanja.

0 analiza | 0,00 KM
Pogledaj sve

Radno vrijeme

Povodom Međunarodnog praznika rada laboratorije Medicover Diagnostics neće raditi 1. maja 2024. godine, dok je 2. maja radno vrijeme laboratorija 07.00 do 14.00h. 
 
Povodom vjerskog praznika Vaskrsa laboratorije u Republici Srpskoj rade praznično radno vrijeme: 
 
Petak, 03.05 – 07.00 do 14.00h
Subota, 04.05. – 08.00 do 14.00h
Ponedeljak, 06.05. – 07.00 do 14.00h
 
Četvrtak, 9. maj 2024. je neradni dan.