fbpx

Metabolomix

Metabolomix

Metabolomix je jedinstvena kombinacija nutritivnih testova koja pruža analizu ključnih nutritivnih biomarkera. Prvo jutarnje sakupljanje urina kao i uzorak kapilarne krvi su potrebni kako bi se odredile funkcionalne potrebe za antioksidansima, B-vitaminima, mineralima, masnim kiselinama, amino kiselinama, i procijenilo eventualno opterećenje toksinima i toksičnim metalima. Metabolomix je metaboličko nutritivni test koji omogućava kliničarima da personalizuju nutritivne terapije a predhodno precizno odrede potrebe svojih pacijenata.

Metabolomix je jedna od najsveobuhvatnijih funkcionalnih i nutritivnih procjena dostupnih. Dizajniran je da pomogne ljekarima da identifikuju osnovne uzroke disfunkcije i obezbjedi sistemski pristup koji pomaže pacijentima da prevaziđu hronična stanja i žive zdraviji život.

5

Testove i analize koje nudimo iz domena funkcionalne medicine mnogu da pomognu pacijentima koji žele da rade na prevenciji, koji imaju hronične probleme, gastrointestinalne probleme, poremećaj autističnog spektra, anti-aging medicina, sportska medicina itd. Radimo ih u saradnji sa Kabionetom funkcionalne medicine naše sestrinske laboratorije Beo LAB u kojoj ordnira dr Milka Popović. 

Komplet za mineranu analizu kose možete da preuzmete u nekoj od naših laboratorija. Molimo vas da nas kontaktirate na jedan od brojeva telefona naših Centralnih laboratorija u 

  • Banja Luci 051 232 380 
  • Sarajevu 033 878 111

ili da nam pišete putem emila: office@medicover.ba 

Dobićete i detaljno uputstvo za primjenu testa. 

Izvor: BeoLAB 

TESTOVI FUNKCIONALNE MEDICINE

0 analiza | 0,00 KM
Pogledaj sve

Radno vrijeme

Povodom Međunarodnog praznika rada laboratorije Medicover Diagnostics neće raditi 1. maja 2024. godine, dok je 2. maja radno vrijeme laboratorija 07.00 do 14.00h. 
 
Povodom vjerskog praznika Vaskrsa laboratorije u Republici Srpskoj rade praznično radno vrijeme: 
 
Petak, 03.05 – 07.00 do 14.00h
Subota, 04.05. – 08.00 do 14.00h
Ponedeljak, 06.05. – 07.00 do 14.00h
 
Četvrtak, 9. maj 2024. je neradni dan.